Velkommen til GnFnR.dk’s blog

Ja, endnu engang er der sket en udvikling på www.gnfnr.dk‘s hjemmeside!

Jeg har ventet på, at one.com tilbød WordPress til deres side, så det vil blive endnu bedre at køre en blog på sitet. Jeg har i forvejen oprettet ret mange blogs til hjemmesiden, og udadtil ser det noget rodet ud eller uoverskueligt, så jeg har prøvet mig frem de sidste par år at finde den mest praktiske måde at samle alle de nødvendige nyheder/info om dette band og relateret på ét sted.

Det ser ud til at WordPress kan leve op til mine krav! 🙂

Så fremover vil denne blog langsomt overtage de andre blogges roller, og alle aktuelle nyheder vil kunne findes her. Det er desværre min erfaring med Guns N’ Roses forummet, at det stort set ikke bruges længere af dem, der allerede er medlemmer. Derfor oprettede jeg en Facebook-gruppe, hvor der er lidt mere aktivitet på, og som gør det lidt nemmere at få hurtige opdateringer når der sker noget aktuelt.

Jeg håber at du som Guns N’ Roses fan (ny som gammel) vil tage godt imod denne blog (åhnej, ikke endnu én! 😀 ).

Hvis i skulle have spørgsmål så kan i skrive dem ind herunder og jeg vil svare bedst muligt på alle spørgsmål 😉

Rigtig god fornøjelse

Michael
Webmaster/gnfnr.dk

large.xrmbvogw727z

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *