Bumblefoot Meet & Greet Østerbrohuset 5&6 Oktober 2013

I forbindelse med Ron ‘Bumblefoot’ Thal’s clinics er der lørdag og søndag arrangeret specielle Meet N’ Greet’s med ham, hvor nogle få gæster får chancen for at møde ham under afslappede former. Deltagerne kan snakke med ham, spørge om karrieren, få et par personlige tips på guitaren, eller noget helt andet. Deltagerne bestemmer selv.

via copenhagenguitarshow.dk.

http://www.bumblefoot.com

BBF fb side link.

Bumblefoot har 20 års erfaring i at udgive musik, deltaget i mange internationale festivaler og solo turnéer, samt at være redaktør af guitar magasiner. Med mange ‘Album of the Month / Year’ priser i musikmagasiner rundt omkring i verden, var Bumblefoot nyeste udgivelser en innovativ en sang om måneden-serien, der omfatter transskriptioner og backing tracks for guitarister og optagelse, noder for remixere, herunder en coverversion af “The pink Panther Theme” med medlemmer af Guns N ‘Roses. Som leadguitarist i Guns N ‘Roses siden 2006 har Bumblefoot turneret udsolgte shows i over 40 lande, og været hovednavn på festivaler med skarer af 150.000. Bumblefoots unikke ‘fretless guitar’ kan høres i hele GNR kinesiske Democracy album.

 

20131005_-_BumblefootCopenhagenGuitarShow2013

 

Se stedet på kort her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *