Opdatering af bloggen

Ja, så er der kommet et par synlige sider frem på bloggen, som jeg stadig arbejder på – så I, der følger med her, kan se hvordan siden langsomt udvikler sig hver dag. I går koksede den store oversigt (al tekst “klappede sammen”, så jeg måtte rette det hele på plads – det tog gudskelov ikke lang tid!) jeg har arbejdet på de sidste par måneder, hvilket har gjort, at jeg må dele den op i to bidder (se under “Historie”), og sådan vil du kunne finde underkolonner fremefter, når der tilføjes nye oversigter. Hovedsiden når du trykker på menuen, vil bestå af en kort introduktion til undermenuerne, så jeg håber at det vil forblive enkelt og overskueligt for dig som læser. Jeg tager meget gerne imod tips & tricks, hvis du er interesseret i at hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *