1985-08-24 Los Angeles, CA

STED: Street Scene Festival, Los Angeles, CA

INFOGnR optræder på L.A. Street Scenes 8. årlige fest. Bandet skulle have spillet kl. 18:30 men kom først på kl. 20:00. Det var dog ikke bandets skyld, men tekniske problemer hele vejen igennem for arrangørerne. Bandets sæt var dog også udfordret med tekniske problemer, men noget af publikum, der mest bestod af punkfans,  blev overvældet af bandets rå sceneoptræden, der dog for Slash også betød, at han var mål for nogle punkeres spytklatter, som han ikke var sen til at returnere og med ordene “You’re wonderful. I didn’t even have to take a shower this morning“. Det er første gang Slash spiller live med sin Les Paul, som han købte ved Guitars R Us. Den var tidligere ejet af Steve Hunter, der spillede med Alice Cooper og andre store navne. Punkbandet Social Distortion skulle spille efter GnR så derfor kunne de ikke undgå de mange utilfredse punkfans til at begynde med…

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (Marc Canter)

SANGE (Ukomplet):

01. Reckless
02. Welcome To The Jungle
03. Jumpin’ Jack Flash
04. Shadow of Your Love
05. Heartbreak Hotel

2218315.87

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *