1985-08-30 Stardust Ballroom, Hollywood, CA

STED: Stardust Ballroom, Hollywood, CA

INFO: Et velgørenhed show kaldet “A Special Event For Jerry’s Kids” med PoisonRuby SlippersThe Joneses og Mary Poppins. Iblandt gæsterne, var David Lee Roth og Bret Michaels fra PiosonBret Michaels skulle efter sigende have udtrykket skam og ærefrygt over at lytte til GnR’s version af “American Band“, den samme sang, som Poison havde spillet tidligere på aftenen. GnR blev igen afbrudt i den sidste sang, da lydmanden slukkede anlægget. Bandet prøvede på dette tidspunkt at lave deres første egentlige demobånd. En gut ved navn Raz Cue skulle hjælpe dem økonomisk. I slutningen af året lykkedes det dem at lave 14 originale sange. Marc Canter skød de sidste 250$ i projektet så de kunne få det afsluttet.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (Marc Canter)

SANGE (Ukomplet):

01. Reckless
02. Welcome To The Jungle
03. Jumpin’ Jack Flash
04. Think About You
05. Move To The City
06. Don’t Cry
07. We’re An American Band (Grand Funk Railroad)
08. Back Off Bitch
09. Anything Goes
10. Heartbreak Hotel

Duff at the Stardust Ballroom August 30, 1985

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *