1985-10-10 Troubadour, Hollywood, CA

STED: Troubadour, Hollywood, CA

INFO: Showet var booket i sidste minut. De tog over for L.A. Guns, der havde aflyst deres optræden. GnR er tilbage på Troubadour, hvor de debuterer deres nye sang, som blev forfattet, mens de prøvede at gennemføre deres første turné til Seattle tidligere på året. Sangen hed “Take Me Home to The Paradise City“. Marc Canter nåede dog kun at optage de sidste 4 sange i showet. Duff fortæller publikum at de først denne dag havde skrevet “Paradise City“. Han havde dog skrevet akkorderne til sangen allerede mens han flyttede til L.A. tilbage i januar måned.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (Marc Canter)

SANGE (Ukomplet):

01. Anything Goes
02. Heartbreak Hotel
03. Mama Kin
04. (Take Me Home To) Paradise City (ukomplet)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *