1985-11-22 Troubadour, Hollywood, CA

STED: Troubadour, Hollywood, CA

INFO: Bandet spiller deres første udsolgte show på Troubadour, som Feline og  Kix  åbnede for. Slash havde fundet inspirationen til bandets logo fra et magasin han så, da han arbejdede som avissælger i en stander. Han havde set et Guns & Ammo magasin, og tegnede to pistoler der krydsede hinanden, med roser nedenunder. Vicky Hamilton, der til dels havde været manager for bl.a. Motley CruePoisonStryper og andre ukendte bands på dette tidspunkt, så deres show her, og var imponeret. Hun tilbød sig selv som værende deres manager. Slash havde mødt hende året før, hvor han prøvespillede for Poison. Bandet mødtes så med Vicky, som overtog Bridgettes job. Det lykkedes hende at booke shows for bandet på The Roxy og Stardust Ballroom, og bragte en højere kvalitet med ind i bandets liveoptræden.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (Marc Canter)

SANGE (Ukomplet):

01. Reckless
02. Shadow of Your Love
03. Welcome To The Jungle
04. Jumpin’ Jack Flash
05. Think About You
06. Move To The City
07. Don’t Cry
08. Nice Boys
09. Rocket Queen
10. Back Off Bitch
11. Mama Kin
12. Indiana Ain’t My Kind of Town
13. Anything Goes
14. Paradise City
15. Whole Lotta Rosie
16. Heartbreak Hotel

Gnrtroubadour1985_0_jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *