1986-01-18 The Roxy, Hollywood, CA

STED: The Roxy, Hollywood, CA

INFO: L.A. Guns optræder også her samme aften som “Special Guest”. Dette show er før GN’R indspillede AFD, så nogle sange har anderledes tekster og musik. Det er også første gang at “Goodnight Tonight” spilles offentligt. Folk gik undervejs i showet, ikke fordi det var dårlig musik, men fordi det var ufatteligt højt, og det smertede i alles ører! Under L.A. Guns sæt, da de begyndte at spille et cover af Aerosmith’s ‘Adams Apple’, hoppede Axl op på scenen for at optræde sammen med Paul Black! Tom Zutaut ankom for sent til showet på grund af de havde byttet med L.A. Guns der skulle på først. Marc Canter begyndte at optage deres shows på video, og dette er et af de tidligste optagelser af bandet.

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja (Marc Canter)
VARIGHED: 87 minutter. (mono)

SANGE:

Intro – Scarface
01. Reckless Life
02. Shadow Of Your Love
03. Welcome To The Jungle
04. Jumpin’ Jack Flash
05. Think About You
06. Move To The City
07. Don’t Cry
08. Nice Boys
09. Back Off Bitch
10. Rocket Queen
11. Nightrain
12. My Michelle
13. Paradise City
14. Anything Goes [Alt. Lyrics]
15. Mama Kin
16. Heartbreak Hotel
17. Goodnight Tonight

Guns N' Roses before a gig at the Roxy January 18, 1986

KOMMENTAR:

Marc Canter’s første komplette videooptagelse af GnR finder sted her, og i starten var det ofte vanskeligt at få tilladelse af klubejerne til at optage ved koncerterne, men heldigvis insisterede Axl på at Canter skulle optage, ellers nægtede han at synge. Der er anderledes tekster på mange af sangene, da de stadig ikke var helt færdige, så det gør showet meget interessant. Axl danser og synger som besat og udnytter hver centimeter på den lille scene. Resten af bandet ser koncentreret ud når de spiller (selvfølgelig), og snakker mellem sangene til publikum.

vlcsnap-00001

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *