1986-03-28 The Roxy, Hollywood, CA (2 shows)

STED: The Roxy, Hollywood, CA

INFOGnR spiller to shows på RoxyCarrera åbnede for det første show og Lions & Ghosts det andet. De skulle oprindeligt have fungeret som “showcase” for pladeselskaber, der skulle se om de kunne lande en kontrakt med dem, men det var allerede for sent, da Geffen havde sikret sig det nogle dage tidligere. Axl dukkede op ved lydprøven og fremviste en spritny tatovering ”Victory or Death“. Bandet havde købt nyt udstyr og tøj for deres penge fra GeffenAxl havde sine 7500$ i støvlerne denne aften. Publikummet ved det første show kl. 22. bestod for det meste af ansatte fra pladeindustrien og showet ved midnat. var halvtomt. Før showet blev bandet stoppet i deres bil på vej til Roxy af politiet, der ville lede efter stoffer. Bandet tilegnede “They’re Out Ta Get Me” til dem, noget som blev til en fast vane i senere shows fremover. Marc Canter optog det sidste show, og gav en kopi til Axl. Masterkopien blev slettet, så alt han har fra showet er en EP optagelse.

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja.
VARIGHED: 115 minutter i alt. (Mono)

SANGE:

Første show kl. 20 (45min):
01. They’re Out Ta Get Me
02. Welcome To The Jungle
03. Think About You
04. Rocket Queen
05. Nightrain
06. My Michelle
07. Don’t Cry
08. Back Off Bitch
09. Paradise City

Andet show kl. 22 (62min) (Marc Canter):
01. They’re Out Ta Get Me
02. Welcome To The Jungle
03. Think About You
04. Back Off Bitch
05. Nightrain
06. My Michelle
07. Paradise City
08. Mama Kin
09. Rocket Queen
10. Reckless Life
11. Anything Goes [Alt. Lyrics]
12. Heartbreak Hotel

19860328flyer

KOMMENTAR:

Lydoptagelserne er rædsomme, så jeg vil anbefale at man ser videooptagelserne for at undgå ørepine! Videooptagelserne er dog heller ikke det store at råbe hurra for, men det kan da ses og høres fint nok !

Første show:

vlcsnap-00002Andet show:

vlcsnap-00003

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *