1986-04-05 Whisky A Go Go, Hollywood, CA

STED: Whisky A Go Go, Hollywood, CA

INFO: Show på det legendariske Whisky a Go-Go i HollywoodCA. Showet begyndte med en bikinikonkurrence hvor tilskuere kunne vinde fem dollars. Fire ud af de fem piger der tilmeldte sig, havde bare bryster. Tim Collins, manager for Aerosmith kom for at se dem optræde, og Axl’s forældre var også blandt publikum, og Axl tilegnede “Welcome To The Jungle” til dem. Axl takkede også Tom Zutaut for al hans hjælp. En bekendt af bandet, havde suppleret dem med Dilaudid piller før showet, for at teste dem. Axl’s konklusion var, at der ikke var meget at være imponeret over omkring det morfin-lignende stof. Desi kom ud på scenen under “Anything Goes” og dansede. Til sidst dansede de 3 af bikinipigerne (Pam, Christina & Melissa) til “Jumping Jack Flash” for at runde showet af. Steven råbte til publikum, at festen fortsatte hos Vicky Hamilton, som boede lige overfor the Whisky. De fleste af medlemmerne i bandet gemte sig der fordi en ung kvinde havde anmeldt Axl og Slash for voldtægtforsøg. Bandet var næsten lige flyttet ud af deres “Hell House” bag ved Guitar Center på Gardner Street og Sunset Boulevard.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej(?) (Marc Canter)
VARIGHED:

SANGE:

01. Out Ta Get Me
02. Welcome To The Jungle
03. Think About You
04. Move To The City
05. Rocket Queen
06. Nightrain
07. My Michelle
08. Don’t Cry
09. Back Off Bitch
10. Anything Goes
11. Paradise City
12. Mama Kin
13. Heartbreak Hotel
14. Nice Boys
15. Jumpin’ Jack Flash

19860405flyer2

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *