1986-05-13 Raji’s, Hollywood, CA

STED: Raji’s, Hollywood, CA

INFO: Bandet spiller under navnet “Fargin Bastydges” igen. Deres første besøg på Raji’s. Navnet fandt de på efter at have set filmen “Johnny Dangerously“. En fuld kvinde i publikum blev ved med at sprøjte øl i ansigtet på Axl, hvilket resulterede i at han fik stød hver gang. I slutningen af sættet smed hun sin flaske efter ham, og han skubbede hende væk med hans mikrofonstativ, mens han skreg eder og forbandelser efter hende. Slash var så syg af heroin han havde taget før showet, og hans guitartekniker Jason, måtte skynde sig væk fra forstærkeren hver gang Slash skulle brække sig. Efter showet ville kvinden undskylde men Axl afviste hende. Hun viste sig at være kæreste med Bob Forrest, forsangeren fra bandet Thelonious Monster. Da Bob Forrest dukkede op 20 minutter efter, udbrød der en voldsom slåskamp, som sikkerhedsvagterne ikke engang kunne stoppe. Axl tævede Forrest, der truede ham da Axl var på vej væk. Senere blev de dog gode venner, og spillede på samme plakat. “You’re Crazy” bliver prøvespillet ved dette show for første gang. 

AUDIO/VIDEO:
VARIGHED:

SANGE:

01. Out Ta Get Me
02. Welcome To The Jungle
03. Move To The City
04. Rocket Queen
05. You’re Crazy
07. Don’t Cry
08. Nightrain
09. My Michelle
10. Paradise City

KOMMENTAR:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *