1986-07-24 Club Lingerie, Hollywood, CA

STED: Club Lingerie, Hollywood, CA (6507 W Sunset Blvd, Hollywood, CA 90028)

INFO: Raszebrae og The Prodigal Sons åbner på Club Lingerie for ”Fargin Bastydges”, og Axl går på scenen under The Prodigal Sons show og jammer på “Forty Days“. “Fargin Bastydges” spiller et noget nervøst show, fordi det lykkedes Tom Zutaut at overtale de andre i gruppen om at blive gode venner med Axl igen. Slash stod under det meste af showet vendt mod sin forstærker. Axl tilegner “Nightrain” til hans ven Dizzy fra Johnny and the Jaguars. Forsangeren Billy fra Prodigal Sons gengældte tjenesten fra tidligere og kom på scenen og sang baggrundsvokal på “Paradise City“. Axl sagde op før showet startede og blev fyret fra bandet. Slash fortæller at han og Axl havde et skænderi, og den eneste grund til at de spillede showet, var på grund af Tom Zutaut der havde overtalt dem. Tre dage senere blev han genansat igen.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (?) (Marc Canter)
VARIGHED:

SANGE:

01. Out Ta Get Me
02. Welcome To The Jungle
03. Think About You
04. Nightrain
05. My Michelle
06. Move To The City
07. Don’t Cry
08. Paradise City
09. Mama Kin
10. Nice Boys

 

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *