1986-07-31 Timbers Ballroom, Glendora, CA

STED: Timbers Ballroom, Glendora, CA

INFO: Åbner for The Lords Of The New Church for anden gang. Axl dukkede op for sent til showet, og huset sagde, at hvis de ikke spillede, så ville de ikke få penge. Så de gik i gang uden ham. De improviserede ‘Anything Goes‘, med en forlænget guitar solo. Axl dukkede op i slutningen af sangen, og troede at bandet allerede havde spillet det meste af sættet. Før ‘Rocket Queen‘ fortæller Axl, at han er ked af at være kommet for sent, fordi han havde fået at vide at det var kl. 23.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (?) (Marc Canter)
VARIGHED:

SANGE:

01. Anything Goes
02. Out Ta Get Me
03. Welcome To The Jungle
04. Think About You
05. Rocket Queen
06. Mama Kin

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *