1986-09-20 Street Scene, Los Angeles, CA

STED: Street Scene, Los Angeles, CA

INFO: Det 9. udendørs Street Scene L.A. festival nær Civic Center med 5-7,000 mennesker. GnR blev præsenteret af en 10-årig dreng, der havde adgang til backstage. Showet stoppes efter 4 sange, fordi Axl bliver ramt af en flaske i hovedet. Men ikke fordi han ikke kunne fortsætte, det var fordi publikum blev for opstemte, og væltede barrikaderne, der var tromler fyldt med vand, og det løb ind under scenen, og brandinspektøren insisterede på, at stoppe showet med det samme pga. faren for elektrisk stød. Sikkerhedsmanden gik ud på scenen og hviskede det i øret på Axl, der fortalte publikum: “Because some of you got a little crazy with the water down there, the show is over!“. Axl spottede derefter en gut iblandt publikum og sagde meget vredt: “…and you…f*ck YOU!“. Derefter forlod de scenen. Slash og Izzy ville spille videre. Duff og Steven forsvandt efter de måtte puffes ud. Poison spillede efter vandet var blevet tørret op. Det tog politiet 4 timer at fjerne de urolige GnR fans fra parken.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (?) (Marc Canter)
VARIGHED: 15:32 minutter (mono)

SANGE:

01. Welcome To The Jungle
02. Out Ta Get Me
03. Think About You
04. Mr. Brownstone

KOMMENTAR:

En skam at optøjer var medvirkende til dette korte show, da lydoptagelsen er et af de bedre i 1986.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *