1986-10-23 Arlington Theater, Santa Monica, CA

STED: Arlington Theater, Santa Monica, CA

INFO: Åbner for Alice Cooper uden Axl. ‘It’s So Easy‘ og ‘Perfect Crime‘ spilles live for første gang.  Izzy synger alle sangene, undtaget ‘It’s So Easy‘ der er Duff’s egen sang.  Izzy improviserer teksterne og laver sjov med dem, under ‘Nightrain‘ og ‘Whole Lotta Rosie‘. Axl kom for sent til showet igen, midtvejs under showet, fordi han blev ikke lukket ind da han ikke stod på listen. Efter showet smadrede de omklædningsrummet, og alle spejlene. De mødte Axl på parkeringspladsen. Han spurgte Slash ”hvor meget tjente vi?” Slash svarede “bandet tjente 500$. Du tjente ingenting.” Axl grinede og sagde, “Det er fint.”

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (?) (Marc Canter)
VARIGHED:

SANGE:

01. Shadow of Your Love
02. It’s So Easy
03. Think About You
04. Mr. Brownstone
05. Perfect Fucking Crime
06. Nightrain
07. You’re Crazy
08. Welcome To The Jungle
09. Whole Lotta Rosie

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *