1986-12-23 The Cathouse, Hollywood, CA

STED: The Cathouse, Hollywood, CA

INFOGnR spiller som det første band et show på den nyligt åbnede danseklub for rock n’ roll Cathouse Hollywood, der lå på 333 South La Cienega ved  Osko’s  diskoklub. Det var faktisk en akustisk “lytte-session” for “Live Like A Suicide” udgivelsen. På samme plakat er Faster PussycatJetboy og L.A. Guns. Alle de bands der efterfølgende spillede i klubben, reklamerede for den ved at have t-shirts med klubbens logo på den. Over de følgende år, blev GnR anset for at være særlige VIP gæster, og Axl havde et nært venskab med Riki Rachtman, der var ejer af Cathouse. Slash luftede sin nye Derric Les Paul ved dette show.

AUDIO/VIDEO: Ukendt.
VARIGHED:

SANGE: Ukendt.

Cathouse_0_jpg live

KOMMENTAR:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *