1987-03-16 Whisky A Go Go, Hollywood, CA

STED: Whisky A Go Go, Hollywood, CA

INFOGnR og Jetboy spiller på Whisky A Go-Go og præsenteres af Riki Rachtman som “hometown heroes”. Bandet spillede en ny version af ‘Anything Goes’ for første gang, med ny tekst. De spillede alle sangene fra AFD, og showet lød ligesom pladen, fordi de lige var færdig med at optage den. Steven testede trommerne før showet startede for publikummet. Axl var i jublende humør. Før ‘Sweet Child O’ Mine‘ fortæller Axl at der bliver holdt en GnR Alibi Artists fest efter showet på Rose Garden, South La Brea 320 (The Cathouse). Energien på scenen under ‘Nightrain‘ var så intens, at Axl og Slash stødte sammen, så Axls læbe svulmede op!

AUDIO/VIDEO: Ukendt
VARIGHED:

SANGE:

01. They’re Out Ta Get Me
02. Think About You
03. Welcome To The Jungle
04. It’s So Easy
05. Rocket Queen
06. Mr. Brownstone
07. Anything Goes
08. Sweet Child O’ Mine
09. Nightrain
10. My Michelle
11. You’re Fucking Crazy
12. Paradise City

13. Move To The City
14. Mama Kin

19870316-29newspaperad

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *