1987-03-29 The Roxy, Hollywood, CA

STED: The Roxy, Hollywood, CA

INFOGnR spiller med Faster Pussycat på The RoxyRiki Rachtman  introducerer igen bandet, ved deres “farvel-show”, inden de træder ind i deres ukendte fremtid. Slash råber: “Hey fuckers, suck on Guns N’ fucking Roses!” Axl fortæller at de var blevet færdig med at indspille AFD om fredagen, og at pladen vil komme ud om nogle måneder. Slash fortæller at der er fest efter showet på Imperial Gardens (hvor Grand Slam lå før). På en anden plakat for showet står der: ”Geffen Recording Artist Guns & Roses 1 Final Blowout Show

AUDIO/VIDEO: Ukendt
VARIGHED:

SANGE:

01. They’re Out Ta Get Me
02. Think About You
03. Welcome To The Jungle
04. It’s So Easy
05. Rocket Queen
06. Mr. Brownstone
07. Anything Goes
08. Sweet Child O’ Mine
09. Nightrain
10. My Michelle
11. You’re Fucking Crazy
12. Paradise City
13. Move To The City
14. Mama Kin

19870316-29flyer

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *