1987-08-01 Whisky A Go Go, Hollywood, CA

STED: Whisky A Go Go, Hollywood, CA

INFO: Videooptagelser til “Welcome To The Jungle” indspilles til dels på Park Plaza & 450 S. La Brea, Hollywood, CA og Whisky A Go-Go. Se en liveoptagelse her. Du kan se musikvideoen her.  Geffen havde meget besvær med at sælge videoen til MTV, der pure nægtede at spille bandets musik. Tom Zutaut overtalte dog David Geffen til at overtale MTV, og det skulle vise sig at være en klog satsning. Inspirationen til videoen, havde Alan Niven ”lånt” fra tre film: Midnight Cowboy, The Man Who Fell To Earth og A Clockwork Orange.

Nigel Dick: “GUNS N’ ROSES will perform the number onstage at the Whiskey (Park Plaza & 450 S. La Brea, Hollywood). We will shoot the band’s close-ups during the day and then let in a regular audience that evening and shoot them during their live show. They will play the song perhaps two or three times during the show.”

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja (Marc Canter)
VARIGHED:

SANGE:

01. Welcome To The Jungle #1
02. Out To Get Me
03. Anything Goes
04. It’s So Easy
05. Mr. Brownstone
06. Welcome To The Jungle #2
07. Nightrain
08. My Michelle
09. You’re Crazy
10. Paradise City
11. Welcome To The Jungle #3
12. Knockin’ On Heaven’s Door
13. Move To The City

KOMMENTAR:

Marc Canter optog den video der blev lækket af “WTTJ” som du kan se ovenover. For nylig blev sætlisten afsløret på denne side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *