1987-08-17 Verdun Auditorium, Montreal, Canada

STED: Verdun Auditorium, Montreal, Canada

INFO: Sjælden optræden med ‘Out Ta Get Me‘ til at åbne denne del af turneen. Axl introducerer ‘Anything Goes,’: “There are no rules in Montreal, so I guess anything goes!” Før ‘Paradise City,’ fortæller Axl hvor godt de er blevet behandlet af The Cult. Publikum var generelt negative mod bandet, så undervejs i showet høres der “Fuck you”-råben og nogle råber at de skal tage hjem til Holland igen (!). Før “KOHD” beder Axl folk om at holde kæft. Før “Paradise City” fortæller Axl: “In the last seven years I’ve been playing with different bands, and I’ve never met anyone as cool as The Cult. They don’t take shit from no one and they say what they wanna say. We’d like to thank them for this opportunity to be opening

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 40min. (mono)

SANGE:

01. Out Ta Get Me
02. Anything Goes
03. It’s So Easy
04. Mr. Brownstone
05. Nightrain
06. Welcome To The Jungle
07. My Michelle
08. Knockin’ On Heaven’s Door
08. You’re Crazy
09. Paradise City

KOMMENTAR:

En ok publikumsoptagelse af dette show. Ikke den bedste lyd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *