1987-08-18 Super Skate 7, Kitchener, Canada

STED: Super Skate 7, Kitchener, Canada

INFO: Ifølge bandets monitormand, J.D. Yorke, gennemfører GnR hele deres show uden problemer, med The Cult, der havde et noget kaotisk show her. PA systemet voldte The Cult problemer 2 sange ind i deres sæt. Alt lys gik ud, og publikum gik i panik. Forsangeren Ian, begyndte at underholde publikum imens der kom styr på problemet. Da det var løst, startede bandet forfra igen, og tilføjede en masse ekstra sange, som The Doors cover sange, osv. På et tidspunkt klatrede Ian op på PA’en og faldt om bag den falske væg, så loftpladerne væltede ned. En masse mennesker der gik på scenen efter barrikaderne faldt, skabte også kaos. Sikkerhedsvagterne måtte hives i sikkerhed for ikke at blive knust af det masende publikum. Dette var et af de mest bizarre shows, hvor GnR’s show for en gangs skyld havde forløbet uden problemer! læs mere her.

AUDIO/VIDEO: Ukendt
VARIGHED:

SANGE:  Ukendt

KOMMENTAR:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *