1987-08-25 Winnipeg Arena, Winnipeg, Canada

STED: Winnipeg Arena, Winnipeg, Canada

arena card00348_fr

INFO: Showet i Winnipeg Arena, Canada, forløber uden de store problemer. Før “Out Ta Get Me” fortæller Axl, at han altid kommer i problemer. Sangen tilegnes “cops everywhere who suck the big dick!” Efter sangen fortæller han grunden til at de bliver udset er pga. “Mr. Brownstone“  Axl før “KOHD“: “We just went and played England. And we took a guy named Todd Crew, the bass player of a band called Jetboy, that he just got fired from. We took him as a roadie. We had a lot of fun. We went back to LA, he flew to New York and did a few too many drugs. It’s been a little while ago and I still fuckin’ can’t get over it. He’s the first person I’ve ever known who died.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 43:17min (mono)

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Anything Goes
03. Out Ta Get Me
04. Mr. Brownstone
05. Nightrain
06. Welcome To The Jungle
07. My Michelle
08. Knockin’ On Heaven’s Door
09. You’re Crazy
10. Paradise City

KOMMENTAR:

Der er lidt småstøj på lydoptagelsen, men ellers ok lyd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *