1987-09-04 Open Air Theatre, San Diego, CA

STEDOpen Air Theatre, San Diego, CA

INFO: Før ‘Out Ta Get Me‘ fortæller Axl en historie om en roadie der blev fanget med en joint. Han fortsætter og fortæller hvor meget han hader betjente. Axl siger før ‘Nightrain‘: “I got a tip. If you ain’t got no money, and you wanna get fucked up, you find these liquor stores that the winos hit up you know? And right beside Thunderbird, you’ll find a bottle of Nightrain. That’ll f*ck up you twice as bad as that Thunderbird and it’s only a buck and a quarter. If you drink a quart, I don’t care how bad you are, you’re gonna black out. This is called Nightrain.” Før ‘My Michelle,’ siger Axl: “One good thing about being back in America is that it is easier to get cocaine.“ Axl dedikerer ‘Knockin’ On Heaven’s Door‘ til Todd Crew, og kalder ham “et af de bedste mennesker der nogensinde har levet.” Axl lader nogle fans synge med på ‘Knockin’ On Heavenn’s Door.’ Slash introducerer ‘You’re Crazy: “A real sweet love ballad, something really close to my heart!” Før ‘Paradise City,’ siger Axl: “You go on tour to see everywhere else, but when you come back to California you realize there ain’t nowhere else!

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 47:40min (mono)

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Anything Goes
03. Out Ta Get Me
04. Mr. Brownstone
05. Nightrain
06. Welcome To The Jungle
07. My Michelle
08. Knockin’ On Heaven’s Door
09. You’re Crazy
10. Paradise City

KOMMENTAR:

Helt klart en af mine yndlingsbootlegs, selvom lydkvaliteten ikke er i top – men man kan bestemt høre hvor tændt bandet er her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *