1987-09-05 Long Beach Arena, Long Beach, CA

STEDLong Beach Arena, Long Beach, CA

INFO: Før ‘Mr. Brownstone,’ takker Axl KNAC radio for al support de har givet bandet. Han tilegner derefter ‘Nightrain‘ til stationen. Axl tilegner ‘Welcome To The Jungle‘ til Riki Rachtman og Cathouse. ‘Paradise City‘ afbrydes på grund af tekniske problemer. Efter sangen forlader Axl scenen men beder publikum vente. Derefter kommer Steven ud og spiller en trommesolo. Slash dukker op og spiller en solo bagefter, og så forsøger de med ‘Nice Boys‘, der afbrydes pga. strømsvigt og ender sættet. Læs mere her.

Slash: “It felt like a homecoming when The Cult tour arrived at the Long Beach Arena. I remember rolling in there late the night before and staring at the building, completely starstruck. I’d seen Ozzy, AC/DC, Black Sabbath, Judas Priest, Billy Idol, and countless others.”

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 49:36 (mono)

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Anything Goes
03. Out Ta Get Me
05. Mr. Brownstone
06. Nightrain
07. Welcome To The Jungle
08. My Michelle
09. Knockin’ On Heaven’s Door
10. You’re Crazy
11. Paradise City
Instrumental Jam
12. Nice Boys

KOMMENTAR:

Meget dårlig lyd på denne her bootleg, men man kan da høre hvad der foregår når man bruger høretelefoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *