1987-09-16 Houston Music Hall, Houston, TX

STEDHouston Music Hall, Houston, TX

HoustonColiseum_MusicHall

INFO: Før ankomsten til Houston, brød deres tourbus ned i Texas, og Duff og Slash tomlede den med en pige som han havde mødt, der ejede en Pontiac Trans Am. Slash husker ikke hvordan de andre medlemmer kom til spillestedet. West Arkeen ankom til Houston, mens Alan Niven fyrede tour manager og buschaufføren. Mike Mayhew var bandets rytme-guitar-bas-tekniker (der senere arbejde for Slash i Velvet Revolver).  GnR’s optræden var middelmådig, de spillede en del fra AFD. Den sjove del, var da Axl sang ‘Knockin’ On Heaven’s Door‘, og delte vokaler med publikummet. Den første mand sang den korrekt, derefter sang Axl, og den næste gut, sang: “knock knockin’ on heaven’s fuckin’ door!“ Axl rettede mikrofonen hen til en tydeligt uimponeret person, der greb chancen og spurgte: “a, yea, a where’s the Cult?“, og Axl sagde: “Why don’t you get the f*ck out of my face,” og prøvede at sparke ham i hovedet. Steven render fuld rundt på scenen under The Cult’s sæt.

AUDIO/VIDEO: Ukendt
VARIGHED:

SANGE: Ukendt

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *