1987-09-30 Tor 3, Düsseldorf, West Germany

STED: Tor 3, Düsseldorf, West Germany

INFO: Introen til dette show er  en Alice Cooper sang. Efter “Outta Get Me” spørger Axl om der er nogle gode stoffer i Tyskland. Han advarer derefter om at “Danse med Mr. Brownstone” og bandet starter den sang. Før “SCOM” spørger han om hvor mange der forstår hvad han siger, og tilegner sangen til alle pigerne i publikum. “KOHD” tilegnes Todd Crew. Publikum lyder ikke entusiastiske, når Axl rækker mikrofonen ned til dem for at de skal synge med på “KOHD“.  Slutningen af “Paradise City” er klippet, så der mangler lidt under 30 sekunder…Efter sangen takker Axl publikum for at komme, og takker Faster Pussycat der åbnede for dem. Derefter spiller de “Mama Kin”. Slash præsenteres som værende “half man, half beast” og han tilegner “You’re Crazy” til en pige i han mødte der arbejdede i baren.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (Youtube)
VARIGHED: 57:49

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Move To The City
03. Out Ta Get Me
04. Mr. Brownstone
05. Sweet Child O’ Mine
06. Welcome To The Jungle
07. Nightrain
08. Knockin’ On Heaven’s Door
09. Paradise City
10. Mama Kin
11. You’re Crazy

19870930poster

KOMMENTAR:

En rigtig god publikumsoptagelse og et godt show. Man kan allerede høre her, at Axl’s stemme begynder at blive slidt under “Nightrain“. Den sidste sang er sværest for ham at komme igennem…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *