1987-10-02 Paradiso, Amsterdam, Holland

STEDParadiso, Amsterdam, Holland

paradiso

INFO: Før ‘Move To The City‘, fortæller Axl at de havde et par interviews før showet, om hvordan den ældre generation af rockstjerner taler dårligt om GnR. Han siger at de ikke prøver at være andre end dem selv, og: “people like Paul Stanley from Kiss can suck my dick! And some of these old guys, that says we’re ripping them off, maybe they should listen to some of their earlier albums and remember how to play them“. Før “Mr. Brownstone” fortæller Axl at bandet troede at dette show var blevet aflyst, og at de var triste over at misse chancen for at besøge byens hashbarer! Efter “Nightrain” præsenterer AxlKOHD“, men Slash vil hellere spille “Jungle“. Før “KOHD” fortæller Axl lidt om hvordan de fandt på at spille sangen i England. Den tilegnes Todd Crew. Da Axl får folk i publikum til at synge med på omkvædet, er der en der synger “fuck, fuck, fuck Guns N’ Roses“, hvilket får Axl til at invitere til slagsmål: “Come here…I’ll kick your fuckin’ head in!” Før sidste sang siger Axl “…this band can say all the shit they want about us…we still like the song. How about some ‘Mama Kin’“.

Slash: ”If I had to choose my favourite show of the tour, it was the Paradiso in Amsterdam. The venue is amazing; it is a dark, foreboding building that used to be a church. Inside the main hall are high ceilings, arches, and great acoustics. So many legends have played there, from the Sex Pistols to the Stones, so I was excited to do it.” [Slash’s biografi, s.208]

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (Youtube)
VARIGHED: 54:40 min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Move To The City
03. Mr. Brownstone
04. Out Ta Get Me
05. Sweet Child O’ Mine
06. Nightrain
07. Welcome To The Jungle
08. Knockin’ On Heaven’s Door
09. Paradise City
10. Mama Kin

19871002photo02

KOMMENTAR:

Lyden er ok på denne publikumsoptagelse, men der er dog meget bas på hvilket gør lyden “mørk” i det. Det kan dog rettes til med en equalizer i sit lydprogram (fx VLC). Axl har problemer med at komme op i de høje toner. Det bliver bedre efter et par numre…Slash prøver at springe de første akkorder over og starte “SCOM“, men Axl kommenterer det og Slash starter den som den skal. Jeg tror på  det her tidspunkt, Slash er alvorligt træt af  sangen, siden han smådriller Axl lidt med den falske start.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *