1987-10-05 Rock City, Nottingham, England

STED: Rock City, Nottingham, England

INFO: Andet show i England, denne gang i Nottingham. Da Axl introducerer ‘Welcome To The Jungle,’ siger han at TV stationer i USA er nogle tøsedrenge der ikke tør spille videoen. Axl nævner at han skrev ‘Rocket Queen‘ baseret på en samtale han havde med en pige ved navn Barbie.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (Langley)
VARIGHED: 66:34 min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Move To The City
03. Mr. Brownstone
04. Out Ta Get Me
05. Sweet Child O’ Mine
06. Welcome To The Jungle
07. Rocket Queen
08. Knockin’ On Heaven’s Door
09. You’re Crazy
10. Paradise City

nottingham

KOMMENTAR:

Bootleg i god kvalitet (på trods af båndstøj), der findes tre versioner af samme optagelse, denne her lyder som om den er optaget tæt på scenen. Man kan i hvert fald høre hvor slidt Axl’s stemme er begyndt at blive når han synger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *