1987-10-08 Hammersmith Odeon, London, England

STEDHammersmith Odeon, London, England

INFO: et sidste show spilles i London, hvor Quireboys er specielle gæster.  Axl tilegner “Rocket Queen” til roadierne Ronnie, Mike og Bill.  Axl præsenterer  Duff, der har en øl i hånden, med ordene: “I think we’re interrupting his drinking time or something“.  Før “SCOM” bringer bandet roadierne ud på scenen.

Slash: “We ended the tour on October 8, 1987, in London and it was amazing. The band was really coming into its own; we’d have enough road time by then to know what we were doing. […] The Hammersmith Odeon show was explosive; die-hard fans that I run into to this day tell me that it was the best show of ours they’ve ever seen.”

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 93 min.

SANGE:

Intro – My Way (Sid Vicious)
01. It’s So Easy
02. Move To the City
03. Out Ta Get Me
03. Mr. Brownstone
04. My Michelle
05. Rocket Queen
06. Welcome To The Jungle
07. Nightrain
08. You’re Crazy
09. Paradise City
10. Knockin’ On Heaven’s Door
11. Reckless Life
12. Mama Kin
13. Sweet Child O’ Mine
14. Whole Lotta Rosie

hammersmith odeon

KOMMENTAR:

Der findes 5 forskellige bootlegoptagelser af dette show. Den bedste kvalitet, er “Utter Destruction”, der meget vel kunne lyde som soundboard, med meget lidt båndstøj. Men et godt show er det altså at lytte til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *