1987-10-16 The Sundance, Bay Shore, NY

STED: The Sundance, Bay Shore, NY

INFO: Første show på USA’s østkyst er i Bay Shore, New York på The Sundance. Under ‘It’s So Easy‘ kaster Axl en flaske efter en eller anden i publikum. Før ‘Move To The City‘ siger han: ”there’s lots of people who live their life “live like a suicide” and they just happen to move to the city“. Før ‘Out Ta Get Me,’ spørger Axl, “Why can’t anyone f*ck just for the sake of fucking?!” “SCOM” tilegnes en ven fra New York der har fødselsdag. Før ‘Rocket Queen,’ siger Axl, “I don’t think I need to introduce this, just fuckin’ play it!

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej
VARIGHED: 71:03 min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Move To The City
03. Out Ta Get Me
04. Mr. Brownstone
05. My Michelle
06. Sweet Child O’ Mine
07. Rocket Queen
08. Welcome To The Jungle
09. Knockin’ On Heaven’s Door
10. You’re Crazy
11. Paradise City
12. Nightrain
13. Mama Kin

              FOTO: Larry Marano, London Features.

KOMMENTAR:

En optagelse i halvdårlig lyd – der er en pibetone flere gange undervejs, men man kan høre Axl tydeligt mellem numrene. Der er tre kilder på dette show, men begge fra den samme optagelse. Den der nok er bedst er den i FLAC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *