Slash sætter en stopper for Guns N’ Roses-film – Nyhed – GAFFA.dk

3D-biograffilmen Appetite for Democracy bliver ikke vist grundet rettigheds-problemer

Af Rud Kjerstein Foto: Christian Hjorth – www.christianhjorth.dk

Havde du glædet dig til at sidde i en biografsal med 3D-briller på for at opleve Guns N’ Roses helt tæt på, så er der rigtig dårlig nyt. Koncertfilmen “Appetite for Democracy”, som oprindeligt havde premiere den 7. april, og som er filmet i 2012, er netop blevet aflyst i hele verden på grund af en rettighedsstridighed mellem dem, der ejer musiknumrene og dem, der ejer filmen. Det er ifølge GAFFAs oplysninger tidligere leadguitarist Slash, der ikke ønsker, at sange, han har været med til at skrive, optræder i filmen, hvilket betyder en stor del af indholdet, og han truer med sagsanlæg, hvis filmen bliver vist. Dermed er de tre forstillinger i Aalborg, Aarhus og København aflyst.

Er du én af dem, som allerede har købt billet til filmen, skal du henvende dig til udbyderen, som du har købt billetten af. Billetter købt over nettet bliver automatisk refunderet.

via Slash sætter en stopper for Guns N’ Roses-film – Nyhed – GAFFA.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *