1987-10-27 The Paradise, Boston, MA

STED: The Paradise, Boston, MA

paradiserockclub-featured

INFO: Axl fortæller at han tomlede til Boston 6 år tidligere før “MTTC”. Han synger forkert under sangen, men får den reddet. Før “OTGM” fortæller han, at han flygtede fra loven for at have stjålet biler, voldtægt og tre andre mindreårs-forseelser. Før “Mr.B” fortæller Axl videre på historien, om den tur som han og hans ven (Sikkert Dave Lank?) kom til en park i Boston, hvor de købte nogle stoffer, som de timer efter fandt ud af ikke virkede før de drak noget whisky. Det viste sig at det var heroin de havde købt. Axl tilegner “My Michelle” til de folk der lever på kokain. “Rocket Queen” tilegnes alle kvinderne i publikum. Før “WTTJ” fortæller Axl at han og vennen tog videre fra Boston, og mødte en patruljevogn på en motorvej, hvor betjenten fandt ud af Axl var efterlyst og han blev fængslet. Han siger: “did you know I’m not allowed to set foot in Boston for life? But as you can see, I don’t fuckin’ care! So welcome to the fuckin’ jungle, people!“KOHD” tilegnes Todd Crew. Slash tilegner “You’re Crazy” til alle pigerne i publikum.  Axl beder en gut vise sin dragetegning på sin jakke til publikum, og siger at det er ligemeget hvilken by de er i så støder de altid ind i Scott. Han tilegner “Paradise City” til klubben de spiller i. Før sidste sang siger Axl at dette er et fedt sted.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (Mp3 & flac)
VARIGHED: 66 min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Move To The City
03. Out Ta Get Me
04. Mr. Brownstone
05. My Michelle
06. Sweet Child O’ Mine
07. Rocket Queen
08. Welcome To The Jungle
09. Knockin’ On Heaven’s Door
10. You’re Crazy
11. Paradise City
12. Nightrain
13. Mama Kin

setlistoriginal

KOMMENTAR:

Der er 2 forskellige kilder på dette show. Ikke helt perfekt lydoptagelse på mp3 versionen, men lyttevenlig med en del båndstøj på. Efter “Rocket Queen” er optagelsen afbrudt mellem hvert nummer, åbenbart for at spare batteri – så meget af Axl’s snak er ikke med. Lyden er elendig efter “You’re Crazy“. FLAC versionen, der findes på LP er meget bedre i lyden – tæt på et A, meget lidt støj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *