1987-10-30 CBGB’s, New York, NY

STED: CBGB’s, New York, NY

INFO: Bandet spiller et akustisk sæt med numre der skal med på deres næste EP, på den berømte CBGB’s i New YorkAxl fortæller publikum at han ikke har sovet i 48 timer. De spiller ‘One In A Million‘ for 2. gang  live og ‘Used To Love Her‘ & ‘Patience‘ for første gang. Bagefter er der et interview, som er svært at høre pga. publikumstøj (på videoen).

Steven: ”Next up was a show as CBGB, the famous punk rock club in Manhattan. Duff was particularly excited because his heroes Iggy Pop and the Ramones had played there. A lot of my favourites like Blondie and Talking Heads has started out there too. When we got there, I said, “Are you sure this is CBGB?” It was the smallest room, very, very intimate. It held only like fifty to seventy people. I just couldn’t imagine that all those famous bands had played there. We performed an acoustic set and I rocked the tambourine. We debuted some songs that we hand’t played publicly yet. The lyrics “I used to love her…but I had to kill her” from “Used to Love Her” got a huge laugh. And “Patience” got a very nice response. We also played “Mr. Brownstone” and “Move to the City”. Someone yelled out, “Drum solo!” so I shook the tambourine wildly. Everyone laughed” [Steven’s biografi, “My Appetite for Destruction”, 2010, p. 145]

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja (mp3 & flac)
VARIGHED: 29 min (lyd), 54 min (video).

SANGE:

01. You’re Crazy
02. One In A Million
03. Used To Love Her
04. Patience
05. Mr. Brownstone
06. Move To The City

1264966066253_f

KOMMENTAR:

Både audio og video er meget lytte og seværdig, selvom bandet er filmet i en sær vinkel. Men en meget underholdende “lytte-session”, noget som de gjorde meget brug af i 80’erne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *