1987-10-31 The Horizon, Syracuse, NY

STED: The Horizon, Syracuse, NY

syracuse_losthorizon-1

INFO: GnR spiller ved Horizon i Syracuse, NY på en meget lille scene. Axl roste meget publikum: “for such a small group, you make a loud fuckin’ noise“.  Før “SCOM” siger Axl  at de har ofte fået at vide at de er meget flinkere end de er når de er på scenen, at der er den ene “flinke” sang fra debutalbummet. Slash spiller forkert i introen igen (for hurtigt). Axl lader igen publikum synge med på KOHD”. Slash fortalte før “You’re Crazy” bandet altid spiller ved Allehelgenaftener hvert år: “...a tradition for them. We’ve played every Halloween since this band has been together.“ Efter sangen siger Axl at dette show føles som om de spiller i en kælder med det livlige publikum. Han fortæller at de spiller i Washington i morgen og at de har et show tilbage før klubturnéen er overstået. Han takker New York for at have taget rigtig godt imod dem. Axl fortæller at han godt kunne tænke sig at købe lejlighed i N.Y. nu, fordi New York vil være deres nye “Paradise City“. Før “Mama Kin” spørger publikum efter “Nightrain”, men Axl siger at de vil få den at høre efter deres mor har talt til dem. Axl spørger publikum for “Nightrain”, om de har drukket, og opdager at det var et dumt spørgsmål.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (mp3 & flac)
VARIGHED: 66:14 min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Move To The City
03. Out Ta Get Me
04. Mr. Brownstone
05. My Michelle
06. Sweet Child O’ Mine
07. Rocket Queen
08. Welcome To The Jungle
09. Knockin’ On Heaven’s Door
10. You’re Crazy
11. Paradise City
12. Mama Kin
13. Nightrain

KOMMENTAR:

Publikumsoptagelsen er ok, lidt lav nogle steder og lidt overstyret, men man kan høre bandet tydeligt. Der klippet ud hvor Axl taler (fx. før “My Michelle”). Endnu et meget godt show jeg kan anbefale fans at lytte til (bedst til hørebøffer).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *