1987-11-03 Mobile Municipal Auditorium, Mobile, AL

STEDMobile Municipal Auditorium, Mobile, AL

INFO: Første show på Mötley Crües Girls Girls Girls Tour. Det var begyndelsen på Slash, Steven’s og bassisten fra Crüe, Nikki Sixx venskab, der fik helvede til at bryde ud ved hotelbarerne, og bagefter shows festede løs på hotelværelserne, der kunne blive så skræmmende, at Crües ledelse advarede Slash direkte om, at bandet ville blive taget af turnéen, hvis Nikki Sixx fik flere stoffer fra GnR.

Slash: “We were really excited to go on the road with Mötley. We had a lot in common-we were both fra LA and were total hell-raisers. We had toured Canada with the Cult and played with Iron Maiden and Alice Cooper, but Mötley Crüe was cool and they were at their peak. It was a chance to hang out with a bunch of guys who had been around a lot longer and test the water to see if we were crazier than them.

AUDIO/VIDEO: Ukendt
VARIGHED: –

SANGE: –

KOMMENTAR:

Ifølge “Watch You Bleed, The Saga of Guns N’ Roses“, beskrev sangere fra Mötley Crüe, Vince Neil, Axl som “a shy and humble guy who was a lot of fun to be with,” og fortalte at Axl havde spurgt ham til råds om hvad han skulle gøre mht. til sin stemme, der snørrede sig sammen som et skruestik efter timers skrigeri. Axl havde seriøse problemer med at trække vejret under koncerterne, og han begyndte at ty til pauser, hvilket var årsagen til Slash’s lange gutiarsolo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *