1987-11-06 Cajun Dome, Lafayette, LA

STEDCajun Dome, Lafayette, LA

INFOAxl’s hjemby i Lafayette, Indiana. Ifølge Nikki Sixx, mødtes GnR og MC kort før GnR gik på, og MC tog stoffer, som de tilbød GnR, der bare gloede overrasket på hinanden. Tommy Lee opfordrede dem endnu engang, og Axl bøjede sig ned og sniffede kun en lille smule kokain og hostede, og sagde de skulle på scenen.

Slash: “Axl wasn’t really a drug guy but Guns N’ Roses was a full-on heroin band and you can’t do that on the road so we were pretty clean on tour. Coke was never my drug of choice either. Our drug thing was more like a-day-in the-life, a personal internal crisis that we didn’t want to be known, whereas Mötley was hell-bent on being the band with the most excessive, outrageous public persona. Mötley pushed the envelope to be the most alcohol-and coke-consuming band going. That was their whole image.”

Nikki: “They say be careful what you wish for…but we were never careful”

AUDIO/VIDEO: Ukendt
VARIGHED: –

SANGE: –

KOMMENTAR:

Man kan læse lidt om showet fra denne bog “The Heroin Diaries: A Year in the Life of a Shattered Rock Star“.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *