1987-11-08 Mississippi Coliseum, Jackson, MS

STEDMississippi Coliseum, Jackson, MS

INFO: Ifølge Nikki Sixx bog, tog han Slash med efter deres show dagen før ud på nogle fede barer i det franske kvarter i New Orleans, hvor de begge blev rigtig fulde. Han ankom med tømmermænd til Jackson med flyet kl. 16:20. Om aftenen efter showet sad Nikki og Slash og drak på Mariott hotel i flere timer i baren, da de begynder at brydes (for sjov). Nikki falder uheldigt oven på Slash, der vågner op næste morgen i Tommy Lee’s trommeteknikers (Spider) seng med smerter i nakken. Lægen fortæller at han har fire diskusprolapser i nakken!

AUDIO/VIDEO: Ukendt
VARIGHED: –

SANGE:

KOMMENTAR:

Udover ovenstående, er der heller ikke meget info om dette show.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *