1987-11-13 Savannah Civic Center, Savannah, GA

STED: Savannah Civic Center, Savannah, GA

INFO: GnR & MC ankom til Marriott Hotel aftenen før, hvor Nikki og Tommy fyldte elevatoren med møblerne fra deres værelser, og Tommy ringede til Duff og Slash og bad dem møde dem i lobbyen, derefter ventede de med at tage elevatoren ned, da Duff og Slash var i lobbyen, og de alle morede sig med at køre i elevatoren op og ned mens de drak og sniffede stoffer indtil hotellet blev træt af det og truede med at smide dem ud.

Tommy Lee: “One night Slash wash drinking with me and Nikki and trying to keep up with os shot-for-shot on the Jack Daniel’s. We were sitting at the bar for hours drinking, then suddenly Slash put his head underneath the bar and puked everywhere. He was starting to go down, so we took him to his room, where he immediatly passed out. We set him on the bed and took a polaroid photo of Slash lying on his back passed out, and Nikki put his balls sac on his chin. That picture became Slash’s tour laminate: lying unconscious, with Nikki’s nuts sitting on his chin.”

AUDIO/VIDEO: Ukendt
VARIGHED:

SANGE:

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *