1987-11-17 Knoxville Civic Coliseum, Knoxville, TN

STEDKnoxville Civic Coliseum, Knoxville, TN

INFOGnR spiller i Knoxville, TN i Civic ColiseumAxl tilegner ‘Out Ta Get Me‘ til: “People with closed-fuckin’-minds!” ‘Sweet Child O’ Mine‘ tilegnes: “All of the guys looking to get laid.” Sjælden optræden med ‘Don’t Cry,’ som Axl hentyder kan komme med på den næste plade. Den tilegnes til Izzy’s mor.  Duff præsenteres som “bartender-punk rocker”, og Axl siger at Steven kun interesserer sig for tre p’er – “percussion, pussy and pot“. Slash tilegner “Nightrain” til publikum.

Slash: “I was always amazed on that tour how Mötley Crüe always had this whole intricate system going of people with walkie-talkies looking for blow. They always seemed to know where the nearest blow was, but to be honest, trying to stuff as much coke as I could into my face seemed pretty boring to me. Had it been a dope thing, it would have been a lot darker and more dramatic.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (mp3 & flac)
VARIGHED: 47:20 min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Out Ta Get Me
03. Mr. Brownstone
04. My Michelle
05. Sweet Child O’ Mine
06. Don’t Cry
07. Welcome To The Jungle
08. Nightrain
09. Mama Kin

tumblr_moqechBUL61rnfvefo2_500

KOMMENTAR:

Der findes 2 kilder på dette show – det første er “Everybody’s Ass Is Up For Grabs” LP bootleggen, hvor lyden er B+, man kan høre bandet, men lyden er ikke helt god, men acceptabel. Den anden version på mp3 er lidt værre nogle steder at lytte til og er også et minut kortere end det første show. Man kan tydeligt høre publikumsstøj her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *