1987-11-24 Lakeland Civic Center, Lakeland, FL

STEDLakeland Civic Center, Lakeland, FL

INFO: Bandet spiller det første show ud af to i Lakeland, FL. Backstage dukkede Izzy op i MC’s rum kl. 18:45 og præsenterede Nikki for sin nye kæreste, Suzette, som Nikki opdagede han havde været sammen med, da hun var 17 år, og købte stoffer af hende. Tommy huskede hende også fra Whisky A Go-Go’s badeværelsesgulv! ‘Anything Goes‘ startes efter ‘It’s So Easy‘ men Axl stopper den så han kan skælde ud på betjenten der stoppede ham i Atlanta et par dage før. Han tilegner ‘Out Ta Get Me‘ til betjentene i Atlanta. Se en dokumentar “A Night In The Jungle” der blev sendt på MTV i 1988, der viser bandets vildskab i et interview efter showet herMotley Crue spiller den vildeste trommesolo under deres turne, udført af ingen ringere end Tommy Lee – se her (fra 15. oktober, 1987).

Nikki: “Suzette made me think of Bruce Dickinson because Dickinson used to hate me because I fucked his wife. I would just like to point out in my defense that a) I had no idea she was his wife, and b) it wasn’t my fault that she climbed in my hotel wind o win England, asked me to fuck her, then afterwards said, “Thank you” and climbed out again.”

Ross Halfin: “Bruce Dickinson actually wrote the song “Tattooed Millionaire” about Sixx. He hated Nikki because he was fucking Dickinson’s wife at the time. Then again, so were Vince and Tommy, come to think of it…”

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja
VARIGHED: 45:35 min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Out Ta Get Me
03. Anything Goes
04. Mr. Brownstone
05. My Michelle
06. Sweet Child O’ Mine
07. Knockin’ On Heaven’s Door
08. Welcome To The Jungle
09. Nightrain

vlcsnap-00003

KOMMENTAR:

De videooptagelser der er af bandet stammer fra MTV, der prøvede at filme dem ved showet, men de får kun lov til at filme første sang, og bandet før de går på scenen. Det skyldes at MTV ikke var positive overfor bandet i første omgang. Et meget godt show, god optagelse, hvor man hører publikum råbe højt til GnR da de kommer på scenen. Kan også anbefale at man ser “A Night In The Jungle”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *