1987-11-29 Hollywood Sportatorium, Pembroke Pines, FL

STEDHollywood Sportatorium, Pembroke Pines, FL

INFO: Sidste show som åbner for Motley Crue i Hollywood, FL. For at overraske dem, får Motley Crue installeret 25 pyroblastere som skal gå af da GnR starter “Welcome To The Jungle”. Axl har en Motley Crue tshirt på i showet. Axl siger at de skriver sange der er baseret på virkeligheden. Axl joker ved introduktionen: “The reason any bad karma hits us, this is Slash!

Efter showet fester de to bands i et konferencerum med en ordentlig portion sprut og tilhørende stoffer (ca. 57 gram kokain) som de sniffer backstage fra ryggen af 6-7 nøgne piger før de har sex med dem. De ødelægger rummet før de tager videre.

AUDIO/VIDEO:  Ja/Nej
VARIGHED: 51 min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Out Ta Get Me
03. Mr. Brownstone
04. Sweet Child O’ Mine
05. My Michelle
06. Knockin’ On Heaven’s Door
07. Welcome To The Jungle
08. Nightrain
09. Paradise City

KOMMENTAR:

Der er kun lyd i venstre kanal, og den er ikke for god, men man kan høre bandet tydeligere hvis man slår den venstre kanal til (VLC afspiller), og det gør det til en lidt bedre lytteoplevelse 🙂 Et B kan det blive til!

Nikki: Just woke up. Tonight is the last show of the US tour…thank God. Gonna order some breakfast…but it’s scary ’cause I’m going home…

Backstage 6 p.m.

At the gig. We’re gonna have our pyro guys shoot off a ton of shit during Guns’ show in a little bit. They have never used pyro so I’m sure it’s gonna freak them out…should be fun.

8:20 p.m.

Now that, my friend, was insane. We loaded up about 25 pyro blasts and when Guns kicked into Welcome to the Jungle they all went off at once. The band looked like they were gonna shit their pants and then got the biggest smiles I’ve ever seen. Axl was wearing a Mötley T-shirt…THAT was unexpected. Gotta get ready…last show…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *