WAF JAM 2014 – Pumpehuset – officielt billetsalg – køb billetter

WAF JAM 2014 tegner til at blive en musikalsk begivenhed uden sidestykke. Kendte danske bands og internationale stjerner vil optræde på selv samme scene og bidrage til den fælles vision – vand og mad til alle.

WAF JAM 2014 byder på guitarister i verdensklasse såsom Ron ‘Bumblefoot’ førsteguitarist i Guns ‘n Roses, svenske metal-stjerner Marcus Jidell og Jennie-Ann Smith fra Avatarium, Matti Alfonzetti (Alfonzetti), og udsøgte gæsteoptrædende som for eksempel Nosy Parker, Scots on ICE, blues performer Miriam Mandipira, italienske komponist Mauro Patricelli og mange flere!

Forestil dig en Jam session med Led Zeppelin, The Beatles, Kiss, Black Sabbath and Aretha Franklin udført af de aller bedste internationale musikere – gå ikke klip af en stor oplevelse!

Hele overskuddet går til velgørenhed.

via WAF JAM 2014 – Pumpehuset – officielt billetsalg – køb billetter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *