1988-05-11 Orpheum Theatre, Boston, MA

STED: Orpheum Theatre, Boston, MA

INFO: UDO, Zodiac Mindwarp åbner. Efter ‘It’s So Easy,’ taler Axl om hvor godt det er at være tilbage i Boston. Axl tilegner ‘Out Ta Get Me‘ til: “the asshole who stole my fucking skateboard last night!” Før ‘Welcome To The Jungle,’ fortæller Axl en lang historie om at tomle omkring Boston et par år tilbage. Under ‘Knockin’ On Heaven’s Door,’ siger Axl at dette er deres sidste show af deres headliner-turne, og at de vil slutte sig til Iron Maiden i Canada efter dette. Før ‘Mama Kin,’ siger Axl at de vil åbne for Aerosmith den 24, 25 & 26 August i Great Woods. På et tidspunkt under showet, er der en fan der løber på scenen, og Axl banker ham i ryggen med sit mikrofonstativ. Se dokumentar om teatret her.

AUDIO/VIDEO:
VARIGHED:

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Move To The City
03. Mr. Brownstone
04. Out Ta Get Me
05. Used To Love Her
06. Rocket Queen
07. My Michelle
08. You’re Crazy
Guitar Solo
Blues Jam
09. Sweet Child O’ Mine
10. Welcome To The Jungle
11. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
12. Mama Kin
13. Patience
14. Paradise City

photo-41

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *