1988-05-13 Moncton Coliseum, Moncton, Canada

STED: Moncton Coliseum, Moncton, Canada

INFO: Sætlisten ukendt. Første show på Iron Maiden turneen med Zodiac Mindwarp, The Love Reaction som åbningsbands. Sættet blev forkortet, da de var tvunget til at stoppe efter fans blev ved med at kaste ting mod scenen og på bandmedlemmerne. Axl blev ramt af en øldåse under “Knockin’ On Heaven’s Door“, og fortalte publikum: “I don’t like warm beer, especially not Alpine.Axl sluttede showet med ordene: “Fuck You Moncton!!!

AUDIO/VIDEO: –
VARIGHED: –

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Mr.Brownstone
03. Out Ta Get Me
04. Sweet Child O’ Mine
05. Knockin’ On Heaven’s Door
06. Welcome To The Jungle

iron-maiden-nwobhm-seventh-son-of-a-seventh-son-20130704145252

KOMMENTAR:

Det er velkendt nu, at de to bands Iron Maiden & GnR ikke kom godt ud af det med hinanden. Iron Maiden solgte ikke mange billetter, og de mente de kunne bruge GnR til at fylde pladserne. GnR havde udsolgt de tre seneste shows siden Moncton.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *