1988-06-01 Seattle Center Coliseum, Seattle, WA

STED: Seattle Center Coliseum, Seattle, WA

INFO: Duff er hjemme igen. Axl nævner at ‘Sweet Child O’ Mine‘ er deres nye video. Enten Slash eller Izzy spiller en bid af Van Halen’sAin’t Talkin’ ‘Bout Love‘ under bandintroduktionen. Axl fortæller om dengang de spillede på the Gorilla Gardens et par år tidligere, og om den bedste pot man kan få i Seattle. Han siger også at han begyndte at skrive på ‘Welcome To The Jungle‘ imens han var i Seattle. ‘Nightrain’ vinder da Axl beder publikum at stemme for den eller ‘Paradise City.’

AUDIO/VIDEO:
VARIGHED:

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Mr. Brownstone
03. It Tastes Good, Don’t It?
04. Rocket Queen
05. Sweet Child O’ Mine
06. Only Women Bleed [Intro] / Knockin’ On Heaven’s Door
07. Welcome To The Jungle
08. Nightrain

KOMMENTAR:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *