1988-06-05 Shoreline Amphitheatre, Mountain View, CA

STED: Shoreline Amphitheatre, Mountain View, CA

INFO: Bandet spiller for første gang en sang de arbejder på “It Tastes Good, Don’t It?Axl siger det er en sang de fandt på for sjov. Sangen leder ind i “Mr. Brownstone“. Før “Out Ta Get Me” fortæller Axl at de normalt tilegner sangen til personer den samme dag, men de vil tilegne den i stedet til folk der siger at rockkoncerter ikke er godt for nogen, og hvad de ellers vil bestemme over nogen. Slash taler til publikum og siger “Wake the fuck up. I feel like I’m in a cemetery“, hvilket ikke ligefrem er sandt! Publikum er meget livlige under showet, og specielt da Slash får dem til at skrige. Han spiller dele af ‘Stairway To Heaven‘ & ‘Cat Scratch Fever‘ i hans guitar solo.

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (A-)
VARIGHED: 42min. (download showet her – i FLAC)

SANGE:

01. It’s So Easy
02. It Tastes Good, Don’t It?
03. Mr. Brownstone
04. Out Ta Get Me
05. Only Women Bleed/Knockin’ On Heaven’s Door
06. Welcome To The Jungle
07. Used To Love Her
Band Introductions / Guitar Solo
08. Nightrain

164

KOMMENTAR:

Lyden er ikke for god nogle steder undervejs i starten af showet på stereooptagelsen, men man kan tydeligt høre Axl og bandet. Axl har virkelig problemer med sin stemme undervejs i showet, og dagen efter går det helt galt for ham ved showet i Sacramento.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *