1988-06-06 California Exhibition Center, Sacramento, CA

STED: California Exhibition Center, Sacramento, CA

INFO: Axl ødelagde sin stemme ved dette show. Før showet havde han det ikke så godt, men Iron Maiden og GnR var lige begyndt at enes bedre sammen på turneen, da Axl af uvisse grunde går ind rummet hvor holdene fra begge bands opholder sig, og væltede et af bordene og løb ud igen. Han var tydeligvis frustreret over at være på turne eller sine halsproblemer.

AUDIO/VIDEO: –
VARIGHED: –

SANGE: –

6-6-88-Sacramento_CA-Article California-State-Fair-Photo-01

KOMMENTAR:

“Ifølge bogen “Watch You Bleed“, stoppede GnR og Iron Maiden med at hilse på hinanden da de kom til Californien. Alle koncerterne i det nordvestlige kystområde i USA var udsolgt, og mange i publikum forlod stederne før hovednavnet skulle på, at de lokale promotorer begyndte at sige til GnR (ifølge Slash):You guys shouldn’t be opening for Maiden, because you could headline here”, hvilket naturligvis slet ikke faldt i god jord hos Iron Maiden, der blev gale i skralden. Åbningsbandet var større end hovednavnet – ethvert stort bands mareridt!

GnR spillede godt, men Axls stemme gav op, og de kunne ikke vente på at turneen sluttede. Efter showet i Seattle, var Slash og Duff blevet arresteret i et værtshusslagsmål, og kort efter blev Duff gift med Mandy Brix, og så blev hans plads overtaget af bassisten fra The Cult.

Axl’s stemme forsvandt helt under showet i Mountainview, CA. Slash måtte spille ekstra lange soli, hvor Axl ikke kunne synge. Næste dag gik Axl til lægen og bandet kørte til Sacramento for at sætte deres udstyr op. De lydtjekkede og ventede på Axl. En time før de skulle spille, modtog Doug Goldstein opkaldet; Axl kom ikke, og lægerne havde rådet ham til at slutte turneen!

Slash frygtede øjeblikket hvor han måtte ud og fortælle de 22,000 gæster at showet blev aflyst, og de gik amok da de hørte det. Axl dukkede op 10 minutter efter, i dårligt humør, og derefter kørte de direkte tilbage til Los Angeles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *