1988-06-08/09 Irvine Meadows, Irvine, CA

STED: Irvine Meadows, Irvine, CA

INFO: Slash og Izzy jammede med L.A. Guns den 8. og 9., der overtog GnR’s plads efter de måtte aflyse deres turne. Før det første show nægtede Axl at komme ud fra hotelværelset. Spillestedet er bedre kendt under navnet Verizon Wireless Amphitheatre. Den 9. går GnR minus Axl på scenen efter L.A. Guns, og spiller “It’s So Easy“. Duff sagde senere, at han aldrig havde været så skræmt i hele sit liv. ‘Marseilles‘ blev originalt skrevet af Angel City. De fleste folk tager fejl af ‘Marseilles’ og tror det er Kiss sangen ‘Nothin To Lose.’Under et af disse to shows går Slash, Steven og LA. Guns på scenen med Maiden for at synge omkvædet på ‘Heaven Can Wait.

AUDIO/VIDEO:
VARIGHED:

SANGE:

KOMMENTAR:

Et par dage efter, på hans hotelværelse med navnet registreret som “Mr. Disorderly“, lavede Slash et interview med Mick WallContinental Hyatt HouseSunset.

“The afternoon we found out we were quitting the Iron Maiden tour, I grabbed every bottle of Jack I could find . . . and took it all back to the hotel. That was five days ago, and I’ve been living off it ever since.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *