1988-07-27 Hilton Coliseum, Ames, IA

STED: Hilton Coliseum, Ames, IA

INFO: Sætlisten er muligvis ukomplet. Efter ‘Rocket Queen,’ fortæller Axl publikum ikke at spilde deres penge på Clint Eastwood’sThe Dead Pool“. Axl fortæller at de aflyste Iron Maiden turneen fordi han smadrede sin stemme efter at have sunget ‘It Tastes Good, Don’t It?‘ Se showet nedenfor.

AUDIO/VIDEO: Ja/Ja (B+) (Ukomplet?)
VARIGHED: 40min.

SANGE:

01. Mr. Brownstone
02. Out Ta Get Me
03. Patience
04. Rocket Queen
05. Welcome To The Jungle
06. Sweet Child O’ Mine
07. It Tastes Good, Don’t It?

KOMMENTAR:

Lyden er ikke den bedste, ej heller videoen, men igen, seværdig alene af den sjældne sang, der aldrig blev udgivet; “It Tastes Good, Don’t It?

Det var rent faktisk Clint Eastwoods søn, der var stor fan af GnR der anbefalede dem til at blive brugt i filmen. Eastwood selv, var ikke stor fan af dem…

Da “The Dead Pool“, der blev optaget i Februar (hvor GnR indspillede sine scener), Marts og April, fik premiere d. 13. juli, 1988 i USA, frygtede GnR at filmen, der stillede dem i et dårligt lys (synes jeg nu ikke -Michael), også ville gøre det for resten af verden. Eastwood ville bruge dem som et godt eksempel på alt hvad Dirty Harry hadede, specielt den dekadente, narkotikasvælgende L.A. hårmetal underkultur. GnR – det bedste band i Amerika, blev holdt for nar, latterliggjort og udstillet som menneskeligt skrald på det hvide lærred. Deres store sang, som var deres temasang, “Welcome To The Jungle“, blev brugt, misbrugt og foragtet, og i filmens klimaks, kommer Harry ind som den hævnende engel og skal til at skyde psykopaten i rummet, ser på ghettoblasteren, der spiller “Welcome To The Jungle“, giver den sit mest snerrende blik, tager ladegreb på sin Magnum 44, og skyder den i smadder.

Axl svarede kort og præcist, da han blev spurgt om filmen: “We got fucked in the ass.”
En eller and gav Kyle Eastwood en advarsel om ikke at henvende sig til bandet mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *