1988-08-02 Market Square Arena, Indianapolis, IN

STED: Market Square Arena, Indianapolis, IN

INFO: Der var 16,800 fremmødte. Før ‘Out Ta Get Me,’ skælder Axl ud på Indiana! Han siger bl.a., at han så AC/DC spille på denne arena omkring 7 eller 8 år før, og han blev arresteret ved det show (den 28. november, 1981). Han fortalte yderligere om alle de gange (20+) han var blevet arresteret på falsk grundlag! Senere fortæller han at bandet muligvis kan give dem et dobbeltalbum til næste sommer! Axl sagde, at det var det mest lydhøre publikum de havde spillet for nogensinde!

AUDIO/VIDEO: Ja/Nej (B-)
VARIGHED: 52min.

SANGE:

01. It’s So Easy
02. Mr. Brownstone
03. Out Ta Get Me
04. Welcome To The Jungle
05. Used To Love Her
06. Sweet Child O’ Mine
Guitar Solo
07. Paradise City

19880802newspaperad

KOMMENTAR:

Det er sandt nok – det er helt vildt at høre dette publikum når Axl taler før showet begynder og bimellem numrene. Optagelsen er desværre meget mørk i lyden, så det er ikke nemt at høre bandet når publikum overdøver musikken.

Market Square Arena blev det sidste sted som Elvis Presley spillede (26. juni, 1977) inden hans død.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *